Ideális a Baumit esztrich összetétele

baumit esztrich

A betonpadlók esetében szinte minden alkalommal ki kell egyenlíteni az aljzatot, mielőtt a végleges burkolatot leraknánk. Sokan megszokásból kézzel próbálnak homok-cement alapú aljzatot készíteni.

A Baumit esztrich keverékei azonban segíthetnek Önnek abban, hogy ezt gyorsan és hatékonyan elvégezze. Az esetek túlnyomó többségében a szakértők a cementalapú betonkeverékeket ajánlják, mivel ezek a legmegbízhatóbbak és legtartósabbak az ilyen munkákhoz. Az építőanyag kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani a márkára, előnyben részesítve a jól ismert, bevált gyártókat. A Baumit esztrich termékei pontosan ilyenek. Az innovációt és a keverék magas minőségét az egyedi, pontosan beállított összetétel biztosítja. Ugyanakkor a nemzetközi szabványoknak megfelelő Baumit esztrich ára a hazai fogyasztóknak is megfizethető marad.

A keverékben a szilárdság kiváló plaszticitással párosul és az anyag egyaránt ellenáll az alacsony, meg a magas hőmérsékleteknek. A Baumit esztrich garantáltan kiváló eredményt nyújt!

Author: seditor