Így dolgozik egy profi Aviva oktató

Szabó Kitti Aviva oktató

Az életmódunk jelentősen befolyásolja az egészségi állapotunk alakulását, a helytelen táplálkozás, a stressz, az ipari kozmetikumok használata, a vegyszerek, az érzelmi és fizikai leterheltség nemcsak a hangulatunkat ronthatják, hanem a testünk hormonális egyensúlyát is felboríthatják. Létezik egy öngyógyító terápia, az Aviva módszer, ami megoldást nyújthat különféle altesti problémákra. Sokan fordultak már Szabó Kitti Aviva oktatóhoz.

Jó döntést hoztak, ugyanis a szakember, megmutatván, betanítván a profi módon kialakított gyakorlatokat, segít abban, hogy helyreálljon a hormonális egyensúlyunk. Szervezetünk hormonális állapota megváltoztatható a külső és belső izmaink megmozgatásával. Nőknél és férfiaknál egyaránt kimutatható a jótékony hatása. Hölgyeknél például nagyon jó az Aviva torna premenstruációs tünetekre, kimaradt vagy túlzott vérzésre, havi ciklus beállítására, a változókor szimptómáira, csontritkulásra, meddőség ellen stb.

A férfiaknak szintén jó ez a mozgásforma, hiszen általa növelhető a hímivarsejtek száma és minősége, fokozható azok mozgékonysága, visszahozható a reggeli merevedés, de a prosztataproblémák megoldásában is nagy támogatást nyújtanak az Aviva gyakorlatok. Szabó Kitti okleveles Aviva módszer oktatóhoz jelentkezni lehet a valtozasmuhely.hu weboldalon keresztül, ahol megismerhetjük a tanfolyamok idejét és időpontját.

Bár a hormonális egyensúly visszaállítása mesterséges hormonkezelések nélkül időigényesebb feladat, ráadásul több odafigyelést és önfegyelmet is igényel, mégis megéri, mert nagyon jó eredményeket hozhat. A különböző nőgyógyászati problémák megoldása minden nő törekvése, hiszen tudjuk, hogy a gondok nem csökkennek maguktól, sőt! Ha ezt megtehetjük a megfelelő mozgásformával, akkor mi értelme van szakorvoshoz fordulni és szedni a sok gyógyszert? A szakember azt szeretné, ha a legtöbb nő tudatosan figyelne az egészségére, ezért oktatja az Aviva metódust, ami támogatja a hormonális egyensúly helyreállítását, az általános egészség megőrzését.

Author: seditor