Ilcsi piros barna menyecske a természetes napozáshoz

ilcsi piros barna menyecske

Ki ne szeretne gyönyörű napbarnított bőrrel villogni a barátai előtt? Viszont ez nem mindenkinek járható út. Az Ilcsi piros barna menyecske nevet viselő szolárium krém arra lett kitalálva, hogy ezeknek az embereknek is a kedvében járjon. Lehet, hogy valaki rengeteget dolgozik és nincs ideje csak úgy napozgatni.

Mások érzékenyek a napsugarakra, allergiás tüneteik vannak és inkább elkerülik a tűző sugarakat. Ott van az a kategória, akik olyan hófehér bőrrel születtek, hogy nem ismerik a barnítás fogalmát, hanem egyszerűen megégnek. Ők lehet, hogy vágynak egy kis szín felvitelére, azonban ezt csakis természetes úton. Az Ilcsi krémek úgy lett kitalálva, hogy sárgarépát és paradicsomot is tartalmaz, ami enyhe színt ad.

Aloe vera és a más természetes anyagok kényeztetik a bőrt, miközben a répa és a paradicsom színt visz fel rá. Bátran használhatjuk, mivel nem kell félnünk a leégéstől, ráadásul megteremti az alapszínt ahhoz, hogy fel merjük venni a rövidnadrágot. Az Ilcsi piros barna menyecskét bárki kipróbálhatja.

Author: administrator