Intézményünkben látogatási tilalom került bevezetésre

látogatási tilalom

A statisztikák azt mutatják, hogy a jelenlegi járvány leginkább az idősebb embereket veszélyezteti és a 60 éven felüliek elhalálozási aránya jóval magasabb, mint a 30-40 év közöttieké. Emiatt és a hatályban lévő helyzetnek megfelelően, az intézményünkben látogatási tilalom bevezetéséről döntött a vezetőség.

Ez azt jelenti, hogy a bentlakók egyáltalán ne hagyhatják el otthont és azoknak a hozzátartozóknak sem engedélyezett a belépés, akik azért látogatnak el hozzájuk, hogy személyes eszközökkel biztosítsák a megfelelő védelmet. A látogatási tilalom alatt az Olajág Otthonokban olyan szükséges intézkedések bevezetésére került sor, mint például a védőmaszkok kötelező viselése a személyzetnek és a 20 percenként történő kézmosás.

Továbbá minden alkalmazottnak kötelező a gumikesztyűt viselete, valamint mind a személyzetnél, mind a bentlakóknál 3 óránként testhőmérséklet mérésre és a tüdő meghallgatásra kerül sor. A látogatási tilalom idején a személyzet nem vehet részt nyilvános rendezvényeken.

Author: administrator