Iskolatáska a kamaszoknak is kell

iskolatáska

A gyerekkor általában nem arról szól, hogy milyen trendet akarunk követni, azonban a tinédzserek már egészen más kategóriába tartoznak. Itt az iskolatáska igazi státuszszimbólum lesz, úgyhogy egyáltalán nem mindegy, mit veszünk le a polcról.

Sok anyuka és apuka csak a pénztárcáját nézi, ez azonban ahhoz vezet, hogy a fiatalnak szégyenkeznie kell. Szerencsére, ma már nagyon sok márka gondol a megfizethetőségre, így biztosan találunk legalább egy olyan modellt, ami elnyeri a tetszésünket. Kár lenne azt hinni, hogy a fiatalokat nem érdeklik a többiek. Gondoljunk arra, hogy pár évvel ezelőtt mindenki a dereka alatt hordta a táskát, utána pedig az egyoldalú válltáskák jöttek divatba, ma pedig visszatérünk a hagyományos formavilág felé, ahol a dizájn is fontos maradt.

Minél nagyobb a gyermek, annál komolyabb iskolatáska kell neki, hiszen a könyvek mellett, tabletet vagy rajzfelszerelést, esetleg tornaruhát kell vinnie magával. Ettől függetlenül, inkább engedjük meg nekik, hogy saját maguknak válasszanak.

Author: seditor