Itt az autós gyorstöltő a kocsiban rostokolóknak!

autós gyorstöltő

Nemcsak az átlagos autóvezetőnek lehet szüksége egy olyan telefontöltőre, ami gyorsan tölt, hanem azoknak is, akik a munkájuk miatt életük zömét kocsiban töltik. A gyorsfutároknak, szállítóknak, sofőröknek, értékesítési ügynököknek és üzletembereknek egyaránt hasznos az autós gyorstöltő, ami félóra alatt képes 100% szintet biztosítani az okoskészüléknek, tabletnek vagy okosórának.

Ha sok kütyüt kell egyszerre feltölteni, esetleg több utas is van a járműben, akkor a szivargyújtóra kialakított változatok beszerzése javasolt, ami akár 4 porttal is rendelkezik. Léteznek napjainkban már vezeték nélküli autós gyorstöltő változatok is, amelyek további extrákkal egyszerűsítik le a kocsivezető életét.

A szellőztetőre csipesszel rögzíthető autós gyorstöltő rendszerint telefontartó is egyben, így nem kell levennie a feltöltés után. Az univerzális QI gyorstöltő modellek biztonságos rögzítést garantálnak a művelet idejére, a gumírozott borítások pedig a karcolások ellen védik az okostöltőt. Többféle telefonhoz képes igazodni, így egy valóban minőségi egységről beszélhetünk.

Author: administrator