Itt mozognak jelenleg a tolatókamera szett árak

traffipaxbolt

Igazán megnyugtató érzés, amikor egy szűk helyre akar beparkolni valaki, és egy percig sem kell kínlódjon a kicentizéssel, hiszen a kocsiban van tolatókamera. Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg hol tartanak a tolatókamera árak, akkor a traffipaxbolt.hu linkre kattintva megtudhatja.

Itt nem csupán az árak reálisak, de a kiváló nívó is garantálva van, ami azt jelenti, hogy a vásárló olcsón juthat hozzá egy olyan tartós és profi műszerhez, amelyik a parkolást sokkal egyszerűbbé teszi. Ha megvan a tartozék, akkor végre parkolásnál nem kell nyújtózkodni meg azon idegeskedni, hogy mennyire kevés hely van a másik két kocsi között.

Ugye sokan vezetnek régebbi verdát, amelyek nem rendelkeznek gyári tolatóradarral. De az utólagosan beszerelt modellekkel sincs semmi baj. Például a Traffipax bolt internetes boltban jelentősen olcsóbbak az utólagosak, mint a gyáriak, és a bolt kollégái szerint, ezekkel jobban is jár a vevő, hiszen precízebbek.

Az online shopban a kínálat változatos, nem csupán a produktumokat, de az árakat illetően is. Itt már 10 ezer Forint alatt is kaphatók utólagos radarok. Ezeket pedig nyugodtan meg lehet venni, hiszen több funkcióval is rendelkeznek, nem csupán a legalapvetőbb dolgokat képesek garantálni.

Sokan döntenek az olyan tolatóradarok mellett, amelyek mondjuk semmi extrát nem adnak, de a legfontosabb tulajdonságokkal mégiscsak rendelkeznek: négy, hátra szerelendő szenzor, egy vezérlőelektronika és egy utastérbe helyezhető hangszóró. Azonban egyeseknek ez nem elég és inkább több pénzt adnak ki, csak hogy teljesen laza és könnyű legyen a parkolás, idegeskedés és stressz nélkül.

A szakértők szerint is jobb választás mondjuk egy olyan 15 ezer Forintos darab, amelyik már folyadékkristályos kijelzővel rendelkezik. Ennél egy pár ezer Forinttal drágább modell már szintén egy színes kijelzős rendszert garantál, aminél a központi elektronika rádióhullámon küldi jelet, ezért a kijelzőnek mindössze tápkábelt kell biztosítani. Ekkor nem kell az egész utastéren végighúzni a jeladó-vezetéket.

Author: administrator