Járművezetőknek is készült hordozható töltő

hordozható töltő
hordozható töltő
Hordozható töltő

Két évtizeddel ezelőtt még ritkaságnak számított, ha valakinek mobiltelefonja volt és furcsán néztek rá, ha esetleg arra vetemedett, hogy nyilvánosan használja. Ezen a területen azóta a világ 180 fokos fordulatot vett és ma már az számít ritkaságnak, ha valakinek nincs okostelefonja. Sokaknak a nap 24 órájában használt munkaeszközzé váltak ezek a készülékek, ezért számukra a hordozható töltő nélkülözhetetlen tartozék.

Ezek speciális változata azoknak készült, akik munkájukat egy autóban, kamionban, traktorban ülve végzik, így ők a járműben is tudják biztosítani a készülék energia utánpótlását. Ezek a hordozható töltők szivargyújtóról is működtethetőek, modernebb változatuk pedig egyben a szellőzőre erősíthető telefontartó is, ami a belehelyezett készüléket automatikusan elkezdi tölteni.

A Xiaomi mindezt odáig fejlesztette, hogy amennyiben intelligens autós hordozható töltőjének infrared érzékelője közeledő telefont érzékel, akkor a telefontartó karjai automatikusan kinyílnak és rázáródnak a készülékre.

Author: administrator