Jó választás a fémpolc

fémpolc

Ha nagyobb súlyú rakományt vagy sok tárgyat szeretnénk biztonságosan elhelyezni, tárolni, akkor nagyon fontos szerepet játszik a polcok anyaga. A legokosabb megoldás ilyen esetben kétségtelenül a fémpolc. A fából készült változatok népszerűek, ugyanakkor nem minden esetben alkalmazhatóak. Sokkal kevésbé terhelhetőek és nem annyira strapabíróak, mint a fémből készült változatok.

Bizonyos helyzetekben az adott polcrendszer akár több száz kilót is el kell bírjon, mindenféle gond nélkül. A fémpolc erre tökéletesen alkalmas, főleg, ha minőségi anyagból készül és professzionális kivitelezés eredménye. A Salgó polcrendszer ilyen, ezért az ipari alkalmazásban, az irodai felhasználásban, de még az otthoni környezetben is kitűnően helytáll.

Az ilyen fémpolc ideális a raktárakba, irattárakba, könyvtárakba, pénzintézetekbe, sőt, az otthoni garázsokba is. A személyek és tárgyak biztonsága létfontosságú, így egyértelműen tanácsos az erős, stabil és magas terhelhetőségű terméket választani. Keresse a Salgó polcrendszert a raktech.hu webshopban!

Author: administrator