Jobbnál-jobb fonal típusok egy helyen

fonal típusok

Látogasson el Ön is webáruházunkban abban az esetben, ha szeretne újra kötni vagy horgolni! Nálunk ugyanis jobbnál-jobb fonal típusok közül válogathat, amelyek színei több mosás után is intenzívek maradnak, a fonal pedig nem nyúlik meg. Kínálatunkban nemcsak a típusok változnak, hanem azok vastagsága is széles palettán mozognak.

Az alpaka fonaltól kezdve, a gyapjún át egészen a moher vagy selyemfonalig, nagyon sok modellből rendelhet. A kiválasztott termékeknél részletes leírást is talál, így nagyon könnyen munkához tud látni, hiszen tudni fogja, hogy a kiszemelt vastagságú fonalhoz milyen horgoló- vagy kötőtű kell és milyen más szálakkal lehet keverni.

Vásárláskor kedvezményekre is szert tehet, hiszen a legtöbb fonal akciósan szerezhető be. Böngésszen kedvére és rendelje meg a fonal típusok közül azokat, amelyekkel a legjobban tud dolgozni! A kiegészítők között nagyon szép gombokat is találni, így semmi akadálya annak, hogy kényelmes, zárható kardigánok szülessenek. Kötésre és horgolásra fel!

Author: administrator