Jól jön egy akkumulátoros láncfűrész

Kiváló láncfűrészek

Hogyha belekukkantunk a barkácsáruházak kínálatába, akkor feltűnhet, hogy egyre több akkumulátoros szerszámgép szerepel a termékek között. Ez a fejlett akkuknak köszönhető, amelyek most már gond nélkül meghajtják a különböző kisgépeket és nem merülnek le olyan hamar.

Ráadásul a gyorstöltés megjelenésével sem kell órákon keresztül a töltőben pihentetni az akkut. Ennek tudatában nem árt elgondolkodni azon, hogy nem lenne-e jobb egy akkumulátoros láncfűrész a benzinmotoros vagy az elektromos változatnál, aminek a működéshez fix áramforrásra van szüksége.

Az akkumulátoros láncfűrész vegyíti a másik két típus előnyeit, vagyis az elektromos alacsony zajszintjét és a benzines hordozhatóságát. Ezzel akár az erdőben is dolgozhatunk, hogyha arra van szükség, csak ne felejtsünk el pótakkukat vinni magunkkal. Egy átalakítóval az autóban is tölthető az akkumulátoros láncfűrész.

A használata mindenképp praktikusabb, mert egyszerűen csak előkapjuk és már kezdődhet is az aprítás. Nem kell a hosszabbítóval meg a berántással vacakolni.

Author: administrator