Kalandra csábít a Jordánia utazás

Jordánia utazás

Az Ázsia Neked kedvező lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jordánia utazás és persze pihenés vonatkozásában lenyűgöző ország, a természeti és a kulturális látnivalók bárkit egy pillanat alatt beszippantanak és örökre rabul ejtenek. A Vörös tengerben megbújó gazdag élővilág a búvárkodás szerelmeseit csábítja magához, a hófehér homokos partok pedig exkluzív kikapcsolódásra hívnak. A világ egyik legismertebb sivatagát, a Wadi Rumot látva olyan élményben részesülhetünk, amiről azelőtt fogalmunk sem lehetett.

Jordánia utazás viszonylatában az egyik legkönnyebben elérhető ázsiai ország, közvetlen járattal. Mindössze 3 és fél óra alatt megérkezhetünk erre a fantasztikus földrészre. Csapadékra nem igazán lehet számítani, de a hűvösebb periódus decembertől márciusig tart, ezért érdemes az nyaralásunkat is ehhez igazítanunk. Jordánia utazás és egyben visszautazás is az időben. Petra ókori sziklavárosa előtt állva katartikus érzés járja át minden porcikánkat. A város romjai egyedülálló szépséget képviselnek.

Felfedezni hív az azsianeked.com honlap

A Jordániába tett látogatás 8 nap alatt teljesíthető. Akik viszont ennél tartalmasabb tartózkodásra vágynak, azoknak 18 napos tervvel kedvez az azsianeked.com csapata. A sivatagban tevegelve, a végtelen homok látványa szinte misztikus élmény, az Ajloun kastély romjai között vagy Perta ókori városában pedig szinte az idő is megáll. Jézus keresztelő hegye vagy Mózes hegye fontos vallási zarándokhelyek, a Holt-tenger lehengerlő jelenségét pedig senkinek sem kell bemutatni.

Az azsianeked.com minden lépését segíti az utazásunk megszervezésének, alapos mérlegelésre kerülnek a különböző igényeink és az elképzeléseink, így valóban olyan szolgáltatást kaphatunk, amire vágyunk. A szervezők minden programhoz és transzferhez jól bevált kontaktot ajánlanak számunkra, továbbá az azsianeked.com arra is odafigyel, hogy részletes leírással rendelkezzünk. Készséges hozzáállásuknak köszönhetően, az álmok eredményesen válhatnak valóra.

Author: seditor