Kényelmes és biztonságos munkavédelmi csizma

Munkavédelmi csizma
Munkavédelmi csizma
Munkavédelmi csizma

Szeretne acél orrmerevítővel és talplemezzel készült munkavédelmi lábbelit vásárolni kedvező áron? Ha igen, akkor a Netpolc honlapján érdemes válogatnia. A jobbnál-jobb munkavédelmi csizma nemcsak meleget nyújt a nagy hidegben, hanem védik a lábujjakat a leeső nehéz eszközök okozta sérülésektől is.

Az antisztatikus lábbeli 200 Joule acél orrmerevítője garantált biztonságot nyújt és mindenképp olyat érdemes választani, ami CE minősítést is kapott. Ha nem is talál olajálló talppal ellátott darabot, lehetőleg válasszon olyat, ami csúszásmentes. Rendszerint a munkavédelmi csizma kétrétegű talpszerkezettel készül, anyaga pedig vízálló, így nem nedvesedik át a lába a munkavégzés során.

A munkavédelmi csizma eleget tesz a higiéniai előírásoknak is, ugyanis szárazon tartja a lábat, bélésanyaga pedig nem vált ki izzadást. Válasszon a méretének megfelelőt nálunk és rendelje meg online, utánajárás nélkül, amivel rengeteg időt spórol meg magának! A munkavédelmi csizma házhoz érkezik, méghozzá futárszolgálattal.

Author: administrator