Kényelmes és izzadáselvezető Gildan póló

Gildan póló

A kanadai-amerikai márka, a Gildan hűen hozza a minőségi ruházati cikkek ideológiáját. A legtöbb esetben piquet szövésű pamut anyagot használ, amit a tenisz világába behozott speciális sportruha ihletett. Ez a fajta szövet jóval tartósabb és könnyebben kezelhető, mint az egyszerű pamut.

A Gildan póló nagyon trendi és mutatós tervezést képvisel, van belőle női és férfi fazon egyaránt. A galléros-gombos valamint a V-nyakú Gildan póló modellek megállják a helyüket a munkaruhák terén is.

Anyaga van annyira erős, hogy ellenáll a gépi hímzésnek is, nem bomlanak és pattannak el a szemek az anyagban. Tartóssága a mosás és vasalás során is megmutatkozik, nem deformálódik, a színe pedig évekig képes ugyanolyan intenzív maradni.

Vállalatunk évek óta forgalmaz munkaruhának való trikókat, pulóvereket és természetesen kínálatunkból nem hiányozhatott a Gildan póló sem. Többféle méret és szín közül válogathat, 50 db feletti rendelésnél pedig árkedvezményt kap, sőt, 200 db felett már érdemes egyedi ajánlatot kérni!

Author: administrator