Kézenfekvő megoldás a mosóparfüm

mosóparfüm

Egyre többen vannak úgy vele, hogy igyekeznek átalakítani környezetbaráttá a háztartásukat. Manapság ez nem annyira bonyolult feladat, rengeteg hihetetlenül hatékony helyettesítő terméket lehet már találni. A mosásnál a rengeteg káros vegyszert tartalmazó öblítő helyett, a teljesen természetes mosóparfüm nagyszerű alternatívát jelent.

Mivel ez egy koncentrátum, ezért bőven elég 10 csepp belőle egy mosáshoz, ugyanúgy az öblítő rekeszbe téve. Érdemes ecettel vagy citromsavval összekeverve alkalmazni. Ennek köszönhetően, a mosóparfüm hiába foglal kevesebb helyet a háztartásban, mégis sokkal tovább kitart a hagyományos öblítőkkel szemben. Ez csomagolási hulladékban is jelentős különbséget jelent. Ezen felül, a kisebb kiszerelés újrahasznosított műanyagból, a nagyobb pedig szelektíven gyűjthető.

A mosóparfüm segítségével környezetbarát módon lehet elérni az illatozó ruhákat. Ezen felül, a bőrt sem viseli meg az ezzel mosott ruhák hordása, hiszen nem tartalmaz veszélyes vegyszereket. Használata mégsem jelent túlzott nehézséget a mindennapokban.

Author: seditor