Kihagyhatatlan tartozék a dilatációs profil

Dilatációs profil betonpadlózathoz

Ipari környezetben szinte minden szerszámgép, épületi elem, munkagép nagyobb terhelésnek van kitéve, mint általános esetben. Ezért különösen fontos egy szilárd ipari padlózat létrehozása dilatációs profil használatával. Hatalmas súlyok ütődhetnek a betonhoz nap mint nap.

Amennyiben nem sikerül eloszlatni ezeket az ütéseket, illetve a betonlapokra nehezedő nyomást, előbb-utóbb elroppanhatnak. A repedések miatt egyenetlen felület fog keletkezni, ami veszélyes lehet az ott dolgozókra, károsodhatnak a munkagépek és negatív hatással lehet például a termelésre is.

Ez teljesen egyértelmű, hiszen minél rosszabbak a körülmények egy üzemben, annál gyengébb lesz a produktivitás. Tehát a dilatációs profil hiánya rányomhatja a bélyegét a végtermékre, hogyha például egy gyártósort veszünk alapul.

Az mmiatlas.hu csapata a dilatációs profilok különféle változatait kínálja, ezen kívül azt a szakértelmet, ami ezeknek a helyes és precíz alkalmazásához szükséges. Így már senkinek sem kell aggódnia az ipari padló utólag kialakuló egyenetlenségei miatt.

Author: administrator