Kimagasló a frottir anyag nedvszívó képessége

frottir anyag

A nagykereskedések számtalan termékkel látják el az érdeklődőket. A textilek között kiemelkedik a frottir anyag, aminek a tulajdonságai között megemlíthető a rendkívüli nedvszívó hatása. Mindemellett pedig matt felületben lehet hozzájutni, változó grammsúlyban. Teljes mértékben pamutból készítik, ezért kiválóan megállja a helyét, mint törölköző, köntös vagy fürdőlepedő.

Találni fog a piacon egyfalas és kétfalas frottir anyagot, mintást, csíkost vagy épp egyszínűt. A széles termékkínálatban mindenki megtalálja az igényeihez illő darabot. Érdemes ellátogatni a Szakatex honlapjára, mert piacvezető áron kínálnak magas minőségű termékeket. Rengeteg elégedett vásárlóval rendelkeznek, valamint sokakkal kötöttek partnerséget, így megadott időpontokra szállítanak rendelést a vállalatokhoz. A frottir anyag mellett, számtalan egyéb textil

A nagykernél megvalósítható az egyedi textil nyomtatás

Szakképzett és tapasztalt alkalmazottakkal dolgoznak, akik profi módon végzik el az eljárást. A legtöbb szituációban pamut hatású elasztikus anyagon valósul meg a egyedi textil nyomtatás, ami bármilyen színű vagy mintájú lehet. A Szakatex 150 és 180 cm szélesség között tud nyomtatni, a minimális hossz pedig legalább 50 méter kell legyen. Ennél kevesebbet sajnos nem áll módjukban adni. Az egyedi textil nyomtatás abban különbözik az egyszerű változattól, hogy itt tekercsben történik a szublimálás.

Csupán egy jó felbontású kép, rajz vagy sorminta szükséges hozzá, a tekercset pedig a nagyker biztosítja. Az alapszíne lehet fehér vagy vajszínű, ezért a fehér árnyalatokat nem is nyomtatják ki, hiszen azt a textil eredeti tónusa adja. Javasolt árajánlatot kérni az egyedi textil nyomtatással kapcsolatban, hogy tisztában legyen a végösszeggel. Az eredmény pompás lesz, a színek élénkek és tartósak. Vegye igénybe minél hamarabb ezt a lehetőséget, hogy megvalósítsa az elképzeléseit.

Author: seditor