Kinél jelentkezhet potenciagond?

potenciagond

A szexuális együttlétek során a felek közös problémát is észlelhetnek magukon. A potenciagond mindkét nemre hatással lehet és ilyenkor muszáj azonnal óvintézkedéseket tenni.

Lehet, hogy a férfiak mindennél jobban vágynak egy forró ölelésre, azonban képtelen teljesíteni. Ezzel szemben, a hölgyeknél inkább a kedvben keresendő a baj, talán annyira máson jár az eszük, hogy megfeledkeznek a partnerük szükségleteiről. Szerencsére, ma már mind a két problémára van megoldás.

Természetes összetevőkből készült kapszulák várják, hogy bevegyük és újra készen álljunk a hancúrozásra. Ezek a tabletták vény nélkül is megvásárolhatóak és nem kell attól félni, hogy valamilyen extra mellékhatást okozna.

Érdemes legalább 30 perccel az aktus előtt bevenni, bár egyes tapasztalatok azt mutatják, hogy órák is eltelhetnek, ez az emésztésünktől is függ. A potenciagondok könnyedén orvosolhatóak, így foglalkozzunk mind a két fél szükségleteivel. Kezeljük a kellemetlen tüneteket minél gyorsabban és a saját otthonunkban!

Author: administrator