Kismegszakító – a zárlat legnagyobb ellensége

kismegszakító

Egy elektromos hálózat zárlattal és túlárammal szembeni védelemmel való ellátása talán a legfontosabb feladat, amikor villamos hálózat kerül kiépítésre. Erre a feladatra tökéletesen megfelel egy jó minőségű és megbízható kismegszakító szakszerű beszerelése, ami praktikus a kicsi mérete és az egyszerű kezelhetősége miatt.

Ezzel a védelemmel biztosítható az elektromos eszközök hosszabb élettartama is, hiszen a névlegesnél nagyobb áramon felül, az elektromos berendezéseket is automatikusan leoldja a hálózatról. Működési elvét tekintve, egymástól független 2 kioldó ugyanarra a kapcsoló mechanikára fejti ki a hatását. Több különböző típus létezik felhasználási terület szerint.

Megkülönböztetjük névleges áram, névleges feszültség, pólusszám, kioldási karakterisztika és névleges megszakítási képesség alapján. A kismegszakító szakszerű felhasználásához ajánlott szakember segítségét kérni. A Boros és Fiai Villamosipari Kft. üzletében, a Schneider és a Moeller gyártmányú termékek kerültek a kínálatba, amelyek között megtalálható 1, 2 és a 3 pólusú is.

Author: administrator