Konditerem Budapesten mindenkinek

Konditerem Budapesten és országszerte!
Konditerem Budapesten és országszerte!

A nagyvárosi ember tény és való, hogy nem mozog eleget. Csak képzeljük el az átlagos budapesti napját, a reggeli készülődés után a lakásból kilépve vagy rögtön autóba ül, vagy maximum elsétál a hozzá közel eső busz esetleg metró állomásig, és ezzel le is tudja az egész napos mozgást. Kevés az olyan munkahely, ahol a nap legalább felét mozgással töltené, gépsor, esetleg számítógép mellett állva, ülve tölti napjait. Tény, hogy modern életvitelünk egyik hosszabb távon negatív hátulütője a mozgás elhanyagolása, ami nem csak túlsúlyhoz vezethet az erre fogékonyabb embereknél, hanem egyéb komoly egészségkárosító forrás is egyben.

A mozgás hiánya olyan betegségekhez vezethető vissza, mint az érrendszeri problémák megjelenése, beleértve a népbetegségnek számító magas vérnyomást, cukorbetegséget. Sokan nem is gondolnák, de a rendszeres mozgás a teljes értékű emésztéshez is hozzásegíti szervezetünket, ami a kellemes közérzet, a kiegyensúlyozottság egyik fontos fokmérője.

Gyomor –és bélrendszeri problémákkal küzdők jól tudják, miről beszélünk most. A konditerem budapestieknek és egész országszerte elérhető mindenki számára, egy olyan szervezetten működő helyszín, ahol számtalan mozgásformát el lehet sajátítatni, sportszerűen, vagy hobbiszerűen űzni, csupán a mozgás öröméért.

Ha az első lépés meg van, utána már egyszerűen jön a következő, a mozgásra, a rendszeres konditerembe való járásra könnyen rá lehet szokni, és ez egy olyan függőség, amiből az ember csak jól jöhet ki. Mert a mozgás erősít, kitartásra tanít, nem utolsó sorban egy alapos edzés után a felszabaduló boldogsághormonok is hozzásegítenek annak az érzésnek az átéléséhez, ami egy idő után a mozgás szeretetéhez vezet.

Author: administrator