Könnyedén beilleszthető a Fibaro Roller Shutter

Fibaro Roller Shutter 3

A Fibaro merészet álmodott és ezáltal megalkotta az innovációs smart eszközök forradalmi modelljeit. A Fibaro Roller Shutter 3 alkalmazási területe hihetetlenül változatos, mivel az intelligens kialakítás jóvoltából, bármelyik Z-Wave meghajtóval könnyedén összehangolhatjuk és ezáltal gond nélkül beilleszthetjük a modern otthonunk struktúrájába.

Szerepeljen a fókuszunkban a redőnyvezérlés vagy a garázskapu mozgatása, a precíz beállítás gondoskodik a maximális elégedettségünkről. A Fibaro Roller Shutter 3 minden pillanatban érzékeli a kapuk vagy a redőnyök állapotát, amit mi magunk is bármikor nyomon követhetünk a mobilunkra letöltött alkalmazás segítségével.

További pozitívum, hogy a modul különösen energiatakarékos, így teljes mértékben beépíthető a környezettudatos otthon szemléletébe. A modern értékek legjava valósulhat meg a Fibaro Roller Shutter 3 támogatásával. A luxus az, amikor időt és energiát spórolunk meg, amit ezáltal visszaforgathatunk a saját békénk érdekében a mindennapjainkba.

Author: seditor