Könnyen összeszerelhető a csavarmentes Salgó polc

Az univerzális, gyorsan összeszerelhető állványok a nagy- és kisméretű áruk és a háztartási cikkek elhelyezésére szolgálnak. A könnyű fémszerkezetű csavarmentes Salgó polc vízszintes elemekből és függőleges keretből áll. Kialakítása a tulajdonos egyedi igényeinek megfelelően változtatható.

Az állvány összes előre legyártott alkatrésze univerzális, az elemek a különböző oldalakra felszerelhetőek, ami lehetővé teszi, hogy az integrált szerkezetet több állványrészből lehessen összeállítani, így takarékoskodva az alkatrészekkel. A csavarmentes Salgó polcot egyszerűen lehet összeszerelni, fémcsavarok használata nélkül. A szerkezet összeállításához gumikalapács szükséges.

Ez megkönnyíti és megfizethetővé teszi az összeszerelési folyamatot minden felhasználónak. Az állvány kialakítása tartós és meggátolja a könnyű felborulást. Továbbá horganyzott korrózióvédő bevonattal rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. A csavarmentes Salgó polc kiváló minőségű horganyzott bevonata lehetővé teszi a használatot a lakóhelyiségekben is.

Author: administrator