Kosaras emelő bérlés a magasban végezett munkákhoz

kosaras emelő bérlés

Vannak olyan munkák, amelyek elvégzéséhez muszáj elemelkedni a talajtól. Amikor a létra kevésnek bizonyul, de az állvány építése pedig túl sok időt és energiát emésztene fel, akkor jön a kosaras emelő bérlés lehetőségének kiaknázása. Ez a berendezés egy utánfutóra szerelt csuklókaros emelőszerkezet, aminek magassága eléri a 18 métert, oldalra pedig a súlyhatárok függvényében, 8,1 m (200 kg), 10,5 m (80 kg) kinyúlásra képes.

Az üzemeltetése saját áramfejlesztőről történik, így nincs szükség külön járműre, ami a meghajtását végezné. A kosaras emelő bérlés révén, az alkalmi kertészeti feladatok, mint a favágás, metszés vagy szüretelés, maximális biztonság mellett végezhető el. Emellett homlokzati munkák, ablaktisztítás, szerelés, kisebb tetőjavítási feladatok ellátásra ugyanúgy ideális.

Mivel a kialakítása terén viszonylag kisméretű szerkezetről van szó, ezért még nagy belmagasságú terekben, mint templomok, csarnokok, raktárak ugyanúgy kiszolgálja az igényeket. A kosaras emelő bérlés részleteiről, pontos költségeiről a klimaman.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Author: seditor