Kül- és beltéri ruhaszárító

ruhaszárító

Szerencsére, mindenféle árucikkből széles a választék. Falra szerelhető, álló-, torony-, szétnyitható ruhaszárító is akad bőven. Így a lakás nagyságához szabható, hogy melyik a legjobb.

Általában a kisebb lakásoknál a minél helytakarékosabb a kedvenc, még akkor is ha a ruhák 1-2 nap alatt megszáradnak és nem kell tovább foglalnia a ruhaszárítónak a lakásban a helyet. De addig sem szívesen kerülgetjük. Érdemes stabilabb modell mellett dönteni, hiszen ez biztosabban megtartja az esetlegesen súlyosabb darabokat. Egy nedves pulóver vagy kabát nehéz lehet és ezért fontos, hogy stabil legyen a ruhaszárító, hogy ezt kibírja. Minden típusnál pontos méretek is vannak, hiszen így könnyebb eldönteni, hogy melyik fér el a fürdőben vagy az erkélyen. Az adott modellek mellett, részletes leírás is található az alapvető tulajdonságaikról és az alapanyagokról.

Aki az udvaron vagy az erkélyen is szereti szárítani a ruhákat, érdemes odafigyelnie arra, hogy a szárítót milyen időjárási körülményekre készítették és a tartósság érdekében ezt betartani.

Author: seditor