Különleges kávéital és barista képzés Budapest iskoláiban

barista képzés Budapest

A kávépincéreknek ajánlott a továbbképző tréningek elvégzése, a szakmájuk fejlesztése érdekében. A barista képzés Budapest több kerületében elérhető. Ezek jóvoltából, az érdeklődőknek lehetőségük van kibővíteni az addigi ismereteiket. A tanfolyam tematikája 30% elméletre és 70% gyakorlatra épül, az oktatás általában 6-8 fős részvétellel indul.

A tréning időtartama 6 hétre terjed ki, heti 3 órát vesz igénybe, majd az elvégzése után elméleti és gyakorlati tudásból kell vizsgázniuk a résztvevőknek. A tanfolyam végén a hallgatók magyar-angol nyelvű, nemzetközileg elismert barista diplomát kapnak kézbe. Alakalmuk van elsajátítani a tökéletes eszpresszó és más különleges kávéitalok elkészítési folyamatát. Megtanulják, hogyan tegyenek különbséget a kávé alapanyagok között és a hivatásos kávékóstolás fortélyait.

Bevezetést nyernek a latte art világába, megértik a kávégépek karbantartását és időszakos ellenőrzési folyamatát. Elérhető minden érdeklődőnek a barista képzés Budapest erre szakosodott, jól képzett pincériskoláiban.

Author: administrator