Különlegesen szép, fekete eljegyzési gyűrű

Izgalmas fekete eljegyzési gyűrű

A fehérarany napjainkban nagyon divatosnak számít. Sokféle ékszer készül ebből a nemesfémből, sőt, még leánykérés is történik ilyen darab átadásával. Igazán népszerű a fehér arany eljegyzési gyűrű is, nem véletlenül, hiszen ebben gyönyörűen mutatnak a hófehér gyémántok.

Az ékszerészek körében a legkedveltebb alapanyag a fehérarany, bár sokak számára még mindig szokatlan. A magas palládium, ezüst vagy ródium tartalma kölcsönzi a fehér színét, és az értéke megegyezik az azonos karátszámú sárgaaranyéval. Igazán praktikussá és divatossá akkor válik a fehér arany semleges színe, amikor drágakövekkel van kombinálva. A fehér gyémánt a legideálisabb, de párosítható bármilyen színű kristállyal is.

Tökéletesen megvalósul a drágakövek tündöklése a fehér arany eljegyzési gyűrű foglalatában. Valódi eleganciát biztosít egy ilyen ékszer a viselőjének, tehát érdemes e mellett dönteni, amikor a kézfogóra készülvén, gyűrűt szeretne vásárolni.

A whiteandblack.hu ékszer webáruház kínálatában sokféle csoda szerepel, köztük a fehér arany eljegyzési gyűrű is. Ugyan egy kissé szokatlan, de a fekete eljegyzési gyűrű szintén nagyon keresett a fiatalok körében. Ez egy igazi érdekesség, amivel nem sok fiatal, esküvőjére készülő lány büszkélkedhet.

A fekete gyémánt anyagösszetétele és keménysége megegyezik a fehérrel, valamint ugyanolyan kopásálló is. A színét a benne lévő zárványoktól és a speciális kezelés következtében kapja. Az értéke alacsonyabb a tiszta gyémántokénál, a magas zárványozottság miatt, de még így is egy igen közkedvelt drágakő. Egyedi stílusú gyűrűket készítenek a szakemberek ilyen gyémántokból, mert különleges árnyalatuknak köszönhetően, az ékszerek stílusa radikálisan eltér a megszokott fazonokétól.

Tekintse meg a webshop bőséges választékát, ha fekete eljegyzési gyűrű megvétele képezi a célját, mert biztosan megtalálja a megfelelőt! Ha különleges elképzelése lenne a fekete eljegyzési gyűrű tekintetében, egy megbeszélés után el is készíthetik Önnek az ékszerészek. Meglátja, hitvese milyen büszkén viseli majd!

Author: administrator