Lávakő az egyedi kiegészítőkhöz

lávakő

Egy különleges alapanyag a belőle készült ékszert is egyedivé tudja varázsolni. Például, ha a matt fekete, porózus felületű lávakő felhasználásával alkot meg egy nyakláncot vagy karkötőt, akkor egészen biztosan a kész kreáció is magára fog vonzani minden tekintetet. Hiszen a lávakő maga is olyan nem mindennapi látványt nyújt, hogy bármit hoz létre belőle, az csak szép és kivételes lehet.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné kipróbálni, hogy mit lehetne létrehozni a vulkanikus eredetű kőből, akkor látogasson el a www.gyongyekszerbolt.hu oldalra és keresse ki az igencsak színes kínálatból a megfelelő változatot! A lávakő gyöngyök darabra rendelhetőek meg és egynek az ára mindössze 18 Ft.

Tehát, ha csak ebből szeretne fűzni egy karkötőt, akkor az nem igényel nagyobb befektetést pár 100 Ft-nál, de még egy lávakő nyaklánchoz is bőven elég 1000 Ft ráfordítás úgy, hogy a damil és az összekötő elemek is beszerzésre kerülnek. Ha szereti a kiegészítőket és gyakran szokott nézelődni, akkor bizonyára tudja, hogy ennyiből ritkán lehet igazán szép darabokat venni.

Author: administrator