Még mindig népszerű a Monopoly játék

Monopoly játék

A társasjátékok nagyon hasznosak, hiszen nemcsak összehozzák a barátokat, családtagokat, hanem fejlesztik az olyan készségeket is, mint a logika és a stratégia. Ilyen a Monopoly játék számos változata is. A klasszikus változatban különféle birtokokat és területeket kell felvásárolni, majd a rajta áthaladó versenytársaktól pénzt kell behajtani.

Így gyarapodik mindenki kasszája és ebből a bevételből lehet végül építkezni. A Monopoly játék különféle változata már nehezített pályát rejt, valamint a területek is a témának megfelelő nevet viselik. A Hasbro gyártásában született meg a Fortnite, az Agymenők, a Jóbarátok, a Gyűrűk Ura, Comics, és a Barcelona témájú társasjáték, majd ezeket követte két sikersorozat után készült modell is, mégpedig a Walking Dead és a Trónok Harca.

A Monopoly játék mindig ígér újdonságot, ezért az sem gond, ha több változat található meg a polcokon. Rendeljen honlapunkon keresztül saját használatra vagy ajándékba! Kezdődjön az intelligens játék, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb pénzügyi stratéga!

Author: administrator