Megvehető Anna hercegnő Jégvarázs rajzfilmből

anna hercegnő jégvarázs

A kicsik odáig vannak a rajzfilmekért. Ezeket a karaktereket meg lehet vásárolni, mint mondjuk Anna hercegnő Jégvarázs című meséből. Leginkább a kislányokat köti le ez a rajzfilm, ami hatalmas sikert aratott. Nemcsak a zenéje kiváló és fülbemászó, hanem a szereplők is nagyon szerethetőek.

Szerencsére, kaphatóak babák formájában ezek a karakterek, amelyekkel játszani lehet. Anna hercegnő Jégvarázsból tehát elérhető mindazoknak, akik szívesen játszanának vele. A rajzfilmből megismert ruhát viseli, ezért teljes mértékben hiteles. Mindemellett cipővel és hajtűvel érhető el. Persze nem kell hatalmas babára gondolni, leginkább a hagyományos Barbie babákhoz van közel a mérete. Amit tudni kell még, hogy ezen típusok 3 éves kórtól ajánlottak.

Mivel vannak apróbb kellékek, így óvva kell inteni a lurkót a lenyelésüktől. Anna hercegnő Jégvarázs társait is nyugodtan be lehet szerezni. Csak akkor lehet eljátszani az eredeti mesét, ha ott van az összes karakter, ezért Elza hercegnő sem hiányozhat a kollekcióból!

Author: seditor