Melegen tart a baba köntös

baba köntös

Nincs is annál élvezetesebb dolog a baba életében, mint a pancsolás! Nagyon sok gyerek kimondottan élvezi a vizes közeget, hiszen 9 hónapon át az anyaméhben is csak ide-oda úszkált, lubickolt. Azonban arra mindenképp oda kell figyelni, hogy a gyerek hamar meleg köntösbe kerüljön, amint véget ér a mókás fürdőzés.

A baba köntös megelőzi a megfázást, hiszen kényelmes és biztonságos közeg a szárítkozás után. Rendszerint kapucnis, így a hajmosás után azonnal el lehet rejteni a rakoncátlan tincseket, nem kell külön sapkát húzni a fejre. Hogy a mókázás még inkább emlékezetes legyen a kicsiknek, a baba köntös nemcsak puha plüss vagy wellsoft anyagból készül, hanem sokszor a kedvenc mesehősöket is felsorakoztatja.

Ha már zsenge korban megvan a kedvenc mese, szülőként érdemes lesz megfelelő modellel kedveskedni neki. Honlapunkon nagyon sok változat kapható, fiús vagy lányos színekben, de semleges, úgynevezett unisex modellek is akadnak. Önnek melyikre esik a választása? Rendeljen mielőbb, amíg a készlet tart!

Author: administrator