Mennyibe kerül egy saját webáruház létrehozása 2024-ben?

webshop tervezés árak

A legelső és legfontosabb fázisa egy friss webáruház indításának a webshop típusának megfelelő kiválasztása, mert ez alapjaiban meghatározza az elkészítési és fenntartási költségeket. Ha ez iránt érdeklődsz, akkor célszerű felkeresned a viltor.hu weboldalt, ahol megtalálod az aktuális díjak listáját. Ilyen webshop tervezés árakra számíthatsz az idei évben.

Nem ütközöl horribilis összegekbe a portálon, mégis jól meg kell fontolnod, hogy mit választasz. Az üzleti vállalkozásoknak nagyszerű lehetőséget nyújtanak a bérelhető webáruházak. Annál is inkább, mert az ilyen típusú rendszerek esetében az előfizetést követően nem szükséges a háttérmunkával foglalkoznod, hiszen mindent készen kapsz.

Rendelkezésedre fognak állni a szükséges funkciók és sablonok, aminek köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan el is kezdheted az online tevékenységedet. A Viltor cégtől igazán profi módon elkészített webáruházat bérelhetsz, visszautasíthatatlan összegért és feltételekkel.

Mit kapsz a pénzedért?

A cégtől kölcsönözhető minden webshop bérlési ára magába foglalja az összes webáruház funkciót, nincsenek eltérő tudású csomagok. Ez nagy pozitívum, mert ebben az esetben egyetlen jövendőbeli online kereskedőnek sem kell lemondania valamelyik funkcióról anyagi megfontolásból.

Az árak csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Értelemszerűen, minél hosszabb időre bérelsz webáruházat a Viltortól, annál alacsonyabb az egy hónapra kivetített ár. Itt minden ár bruttóban van kiszámolva, nem kell további díjaktól, rejtett költségektől vagy bonyolult csomag-összeállításoktól tartani.

A webáruház csomagok mindegyikével elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek okostelefonbarát jellegűek. Biztonságos, HTTPS protokollal érhető el minden webáruház, a kölcsönzési ár tartalmazza a tanúsítványt is a teljes bérleti időszakban. Tehát rendkívül előnyös feltételek mellett van lehetőséged webshopot kölcsönözni ettől a vállalkozástól, érdemes hozzá fordulnod.

Próbaidőszak is igénybe vehető

A Viltornál a webshop megrendelése előtt lehetőséged van 20 napig ingyenesen és kötelezettség nélkül próba időszakot igénybe venni. Ez alatt az idő alatt kipróbálhatod, hogyan működik, láthatod, hogy körülbelül mennyien érdeklődnek a termékeid vagy szolgáltatásaid iránt stb. Ha úgy érzed, hogy nem elegendő a 20 nap, akkor csak kérned kell, és a szakemberek meghosszabbítják azt Számodra.

Az éles webáruházad a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz, vagyis minden feltöltött adat és beállítás (termékek, logó, reklámkép, szállítási és fizetési módok) megmarad az éles webshopban is. Igazán jó választást jelent a Viltor cég, ha online kereskedelembe szeretnél belevágni.

A weboldalán láthatod az árlistát is, bérlési időszakra, termék darabszámra felosztva. Ez alapján könnyen ki tudod számolni, hogy mennyi pénzt fogsz majd a webáruházért fizetni évente. Ha belegondolsz, az a néhány ezer Forint havonta nem magas összeg, tehát a webáruház bérlés nem takar nagy költségeket.

Author: seditor