Mennyibe kerül most egy szerves trágyaszóró?

szerves trágyaszóró

Már nagyon régóta használják a szervestrágyázást a mezőgazdaságban, leginkább homokos területeken, mivel nem pusztán tápanyag-utánpótlást biztosít, de javítja a talaj kötöttségét is. Ezt a műveletet ma már gépekkel végzik a gazdák, így sokukban felmerül a kérdés a szerves trágyaszóró árát illetően. A www.novara.hu linkre kattintva ezt is megtudhatod. Az informálódás mellett, akár meg is rendelheted azt a gépezetet, ami tökéletesen megfelel a céljaidnak. Főképpen tavasszal lesz erre szükséged, hiszen ebben a periódusban kell elvégezni a szervestrágya kiszórását, leginkább a kapás növények alá.

Tulajdonképpen a trágyát forgatással (szántással) munkálják a talajba, de nagyon fontos, hogy ez egyenletes legyen. Ekkor jelent kiváló segítséget a szerves trágyaszóró. Azonban nem szabad elhanyagolnod a kopóalkatrészek rendszeres szemrevételezését és kopás esetén cserélned szükséges azokat. Ugyanakkor, egy vadonatúj szerves trágyaszóró esetén még jó ideig nem lesz szó kopásról, főleg, ha márkás, kiváló minőségű példányt választasz.

A Novara Coop Kft. kínálatában többféle szerves trágyaszóró található, a 2,1 tonnástól egészen a 11 tonnásig. A nagy felhozatalnak köszönhetően, minden gazda megtalálja a gazdaságába megfelelő darabot. Kifogástalan minőségű az olasz BRICCHI márka gépezetei, ezek közül kedvedre válogathatsz és kedvező áron veheted meg a kiszemelt trágyaszórót. Látni fogod a novara.hu weblapon, hogy a legkisebb és a legnagyobb között szintén nagy az árkülönbség. Az árak alakulása nagyban függ az adott gépezet teljesítményétől.

Míg a 2,1 tonnás egytengelyes szerves trágyaszóró ára 2 915 000 Ft, addig a 11 tonnás társáé 18 800 000 Ft. Kitűnő befektetés egy ilyen eszköz, ugyanis a szerves trágyázás nagyon jót tesz a növényeknek, mert mikro és makro elemeket egyaránt tartalmaz, valamint rengeteg olyan mikroorganizmust, ami részt vesz a talajháztartás fenntartásában. A szerves trágya megakadályozza a talaj elsavanyodását és a talajeróziót. Élettel teli, humuszos talajt eredményez a szervestrágyázás.

Author: seditor