Mértani vagy tájképi sziklakert kialakítása

sziklakert kialakítása

Bár a sziklakertek mesterségesen kialakított kerti dekorációk, azért tűnhetnek természetesnek is. A sziklakert kialakítása természetazonos lehet a jól megválasztott, összehangolt kő- és növénycsoportosulással. Ehhez nemcsak komoly tervezés, hanem spontaneitás is párosul, ettől lesz minden kert egyedi, különleges, lemásolhatatlan. A sziklakert kialakítása három összetevőtől függ: a kő, a talaj és a növény. Ezek összessége mutatós és színes eredményt hoznak.

Ha szeretne Ön is egyet, bátran forduljon hozzánk! Cégünk évek óta foglalkozik kertépítéssel, páratlan megoldásaink mindenkinek kielégítőek. Gyönyörű kertet tudhat magáénak mindenki, aki szép gyepet, automata öntözőrendszert, kerttervezést és -ápolást kér tőlünk. Ezek összességével elérheti, hogy ne a szomszéd kertje legyen a zöldebb. A sziklakert kialakítása nagyon változatos, előre megbeszélt ötletekkel állunk neki a kivitelezésnek. Ugyanez történik a gyepszőnyeg leterítésénél is, valamint a különféle virágágyások, fák vagy bokrok is előre megbeszélt koncepció alapján kerülnek beültetésre.

Cégünk kertápolást is vállal, a fűnyírástól kezdve a locsoláson át egészen a lombkoronák és sövények igazításáig, mindenben számíthat a munkatársainkra. A kerti munka árak honlapunkon is megtalálhatóak, így el tudja dönteni, pontosan mire van szüksége. Nem idegen számunkra a gyomtalanítás sem, de kaszálást, permetezést, növények pótlását szintén vállaljuk. Az ősz beköszöntésével a lombok összegyűjtésére is szükség lehet.

A kerti munka árak tartalmazzák az öntözőrendszerek általános karbantartását is, de kérhető külön tavaszi üzembe helyezés vagy téli ellenőrzés. Nem utolsósorban, számíthat ránk abban is, hogy a madáretetőket vagy itatókat feltöltjük. A kerti munka árak természetesen változhatnak az egyéni igényeknek megfelelően vagy a kert nagyságának figyelembe vételével. Ezért érdemes személyesen vagy telefonon egyeztetni és árajánlatot kérni. Tegye széppé és zölddé a kertjét, majd ápolja szakszerűen a segítségünkkel! Ránk mindig számíthat!

Author: administrator