Mi a gyerekek véleménye az egészséges táplálkozásról?

egészséges táplálkozás

Az örökmozgó lurkókon sokszor elcsodálkoznak a szüleik, hogy honnan van a gyereknek ennyi energiája. Persze a napközben elégetett energiát pótolni kell az egészséges táplálkozás jegyében. Ha a gyermekünkre bíznánk az aktuális nasi kiválasztását, valószínűleg valamilyen cukortól csöpögő, mutatós szénhidrátbomba kerülne a vásárlókosarunkba.

Nyilván ezek a termékek köszönőviszonyban sincsenek az egészséges táplálkozás alapelveivel, így lelkiismeretes és odaadó szülőként a mi vállunkat nyomja a határok felállítása. Ha mindenképpen egészséges mederben képzeljük el a desszertet, próbáljuk ki a magyar különlegességet, az úgynevezett Csintát!

A Csinta, ez a szárított gyümölcsből készített nyalánkság, a tapasztalatok szerint villámgyorsan a gyerkőcök kedvencévé válik, a jó hír pedig az, hogy egész nyugodtan fogyasztható rendszeresen és nagyobb mennyiségben is. Az egészséges táplálkozás nem tűri az olyan termékek felhasználást, ami nem bio-gazdaságból származik, ám ez a Csinta esetében természetesen adott.

Author: administrator