Minden építési területen fontos a fejvédelem

fejvédelem
Az építkezéseken tilos védősisak nélkül tartózkodni. Még egy perc sem fér bele megfelelő fejvédelem nélkül, és pontosan tudják a szakértők, tapasztaltak és hozzáértők, hogy miért is annyira fontos ez. Egy ilyen helyen szinte bármelyik pillanatban az ember fejére eshet valamilyen építőanyag, szerszám vagy tartozék.
Sőt, az elektromos vezetékek is potenciális veszélyforrást jelenthetnek. Nem csoda hát, hogy a cégek minden projekten belül komolyan veszik a fejvédelem fontosságát. A súlyos sérülések elkerülése érdekében a védősisak és gyakran a szemüveg viselése is elengedhetetlen a legtöbb építési területen.

A speciális kialakítás és a strapabíró anyagból készült védőfelszerelés elnyeli az ütések energiáját, így biztosítva a fokozott védelmet a fejnek. A fejvédelem esetében kiemelten fontos az alapanyag, hiszen nem készülhet bármilyen matériából a sisak. Csakis olyan anyag jöhet szóba, amelyik egyáltalán nem vezeti az elektromos áramot, sőt, képes ellenállni akár 440 V-os váltakozó feszültségű villamos áramnak is.

Author: seditor