Miről ismerszik meg a holdkő ékszer?

holdkő ékszer

Sokan vannak, akik különféleképpen vonzódnak a csillogó holmikhoz, ezért gyakran vásárolnak ilyen jellegű termékeket. A szép kiegészítőknek több funkciójuk lehet, annak függvényében, hogy pontosan milyen anyagból készülnek. Érdemes kicsit jobban megismerni a holdkő ékszer nyújtotta pozitívumokat. Egy földpát ásványcsaládról van szó, ami vulkanikus körülmények között alakul ki.

Sok helyen megvásárolható, de érdemes alaposan megnézni, hogy miért adunk ki pénzt, ugyanis a holdkő ékszer típusoknak létezik mesterséges változatuk. Az eredetit onnan lehet felismerni, hogy szinte sohasem áttetsző, szürkés-, esetenként krém-fehér színnel bír. Némelyik változatnál fekete foltok jelennek meg benne.

Ha fény felett forgatjuk, akkor kékes-színes szivárványszínű csillogás vehető észre. A holdkő ékszer erőteljes spirituális képességekkel rendelkezik, ami a nők esetében teljesedik ki leginkább, de férfiakra nézve is jó hatással rendelkezik. Gyűrű, karkötő, medál formájában egyaránt elérhető a gyogyitokovek.eu weboldalon. Fedezzük fel a szépségeit bátran.

Author: administrator