Mitől lett ilyen népszerű ez a budapesti pályázatíró cég?

Forráscentrum pályázatíró cég

Uniós pályázatok révén nagy összeghez juthatnak a vállalatok, alapítványok, közhasznú vagy civil szervezetek, azonban ezeket a tendereket egyáltalán nem könnyű elnyerni. Aki növelni szeretné az esélyét a pályázatokat illetően, annak tanácsos pályázatíró cég segítségéhez folyamodnia, mert annak munkatársai professzionális módon képesek előkészíteni a dokumentációt. Nem véletlen lett ilyen népszerű Budapesten a Forráscentrum pályázatíró cég. Erről a cégről érdemes tudni, hogy eddig közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfeleinek.

Természetesen, ezt sikerdíjas konstrukcióban tette. Van néhány ingyenes szolgáltatás is, amit a Forrás Centrum Kft. kínál, például a pályázatfigyelés, illetve a projekttanácsadás. Mindkét díjmentes szolgáltatással hozzájárulnak a szakértők a sikerhez, mert az uniós tenderek nem mindig a vállalkozóknak megfelelő időben kerülnek kiírásra. A legtöbb esetben a projektjét is a kiíráshoz kell hangolnia, ami újabb nehézségek elé állítja.

Nos, melyik cégvezetőnek van ideje arra, hogy figyelje a pályázati kiírásokat mindennap? A választ ismerjük. Ami a projekttanácsadást illeti, ez szintén nagyon hasznos lehetőséget biztosít, ugyanis nem minden vállalkozó tudja, hogy számára egy projekt esetében melyik volna optimális, a hitel, a tőke vagy a pályázat. Szerencsére, ezt pontosan meg tudják mondani a szakértők egy tanácsadás keretében. Eddig csak az ingyenes szolgáltatásokról beszéltünk.

Ha a tanácsadás alatt körvonalazódik a lehetőség és megvan az ideális tender is, az ügyfeleknek nem kell másik pályázatíró céget keresnie a papírok elkészítésének érdekében. A Forrás Centrum Kft. szakemberei sikerdíjért elvégzik a pályázatírás feladatát is. A szakértő munkája nem egyszerű, komoly előképzettséget és tapasztalatot kíván. A precizitás alapelvárás, hiszen a cégek megléte, sok ember munkahelye múlik azon, hogy a cégvezető megkapja-e az összeget, aminek felhasználásával fent tud maradni, fejlesztéseket végezni stb. A Forrás Centrum Kft. szakemberei maximális profizmussal járnak el.

Author: seditor