Monopoly társasjátékok – válassza ki a saját verzióját!

monopoly társasjátékok

Ez az egyike azoknak a játékoknak, amelyeket utálunk vagy szeretünk. A Monopoly társasjátékok jellemzője a verseny, vagyis azon alapul, hogy a játéktáblán lévő ingatlanok egyedüli tulajdonosává váljunk és az összes ellenfelet csődbe juttassuk. Ez bizonyára sok családi viszályt okozott már.

A stratégia, a ravasz kereskedés és a szerencsés kockadobás kombinálásával csak egy ember nyerheti meg ezt a játékot és a Mr. Monopoly címet! De vajon hány változata van a társasnak? Az igazság az, hogy senki sem tudja biztosan a Monopoly társasjátékok számát. Gondolta volna, hogy a játéknak olyan sokféle változata van, hogy több weboldal is létezik különböző számokkal a világ minden tájáról?

Egyesek szerint 1144 változatot adtak ki világszerte, de egy beszámoló szerint, egy világrekorder személyes gyűjteményében 2586 különböző fajta található. A Monopoly társasjátékok legtöbbje filmek, népszerű művészek és rajzfilmek alapján készült, míg egyes változatok fényűzőbbek, elektronikus eszközökkel rendelkeznek vagy különleges anyagokból, például fából, üvegből készültek.

Author: seditor