Műanyag nyílászáró gyártás, ahogy a szakemberek csinálják

Ablakcsere bontás nélkül

Nem mindig szükséges a bontás, amikor az ablakcserére kerül sor. Az ablakcsere bontás nélkül szolgáltatást megannyi magyar cég garantálja, de aki biztosra akar menni, az a Somodi vállalatot választja. Ennek a szakemberei évek óta ezen a területen dolgoznak, ezért a szakavatottságból és tapasztalatból nincs hiány.

Az ablakcsere bontás nélkül megoldható tégla épületeknél is. Ilyenkor a régi ablaktok a helyén marad. Ez egy gyors és olcsó megoldás. Azonban, ha a régi tok valamilyen okból szelel, akkor az új nyílászárók nem tudják rendesen elvégezni a feladatukat. Ekkor pedig kötelező a régi tok cseréje. Az ablakcsere bontás nélkül ez esetben nem oldható meg.

Bontás nélküli ablakcsere esetén a régi ablakszárnyakat leakasztják a szakértők és levágják a régi zsanérokat. Ha ez megvan, akkor a meglévő tokba teszik az új ablakokat. Az ablakcsere bontás nélkül nagyon előnyös, azonban egy hátránya van. Ekkor az üveg felület a két tok miatt kisebb, valamint a régi tok és a fal közötti szigetelés sem lesz tökéletes.

Illetve sokan azt sem szeretik, hogy a régi ablak tokja látható marad. Akinek ez nem tetszik, az nem kell aggódjon, hiszen kérésre a szakik a régi tok belső felületének a leborítását is megoldják. A Somodi már régóta a műanyag nyílászáró gyártás mestere. Ez vonatkozik az ablakokra, beltéri és bejárati ajtókra és erkélyajtókra egyaránt.

A műanyag nyílászáró gyártás azért annyira profi itt, mert a kollégák csakis magas minőségű alapanyagokat használnak fel. A cég a nyugaton gyártott, első osztályú, UV-sugaraknak is ellenálló granulátumból készült, nívós profilokat ajánlja és használja. A műanyag nyílászáró gyártás során, a munkatársak mindig a kliensek igényeit helyezik az első helyre. Ekkor elfelejthetőek a szabvány méretek.

Itt minden darab egyedülálló, amiket a gyár kimondottan úgy alkot meg, ahogy a kuncsaftok kérik. A műanyag nyílászáró gyártás végeredménye egy olyan ablak vagy ajtó, ami minden téren megfelel az igényeknek. Ezek a termékek sokkal jobbak, mint például a török vagy lengyel gyártmányok, amik hamar tönkremennek és a hideget sem bírják túl jól .

Author: administrator