Mutatjuk az internetes cégkivonat igénylés árait

Cégkivonat letöltés

A 21. század elhozta a gyors és kényelmes ügyintézést az emberiségnek. Magyarországon még nem minden, de mára már nagyon sok dolog intézhető az interneten keresztül is. Ezek közül az egyik, amivel élhetünk, a cégkivonat igénylés.

A lehetőség tehát adott, de most nézzük pontosan mi és mennyiért hozzáférhető, ha a cegkivonatmost.hu honlapot használjuk! Nemcsak az ügyintézés digitalizálódott. Ma már arra is lehetőség van, hogy papíralapú dokumentum helyett környezetbarát elektronikus cégkivonatot kérjünk.

Ha nem átutalással, hanem online bankkártyás fizetéssel rendezzük a közel 5.000 forintos bruttó vételárat, akkor azonnal az e-mail fiókunkban landol a cégkivonat magyar nyelvű változata.

Van lehetőség angol, francia, illetve német nyelven is kikérni, ezek darabonként 600 Forinttal többe kerülnek. Közhiteles cégkivonat igénylés esetén kb. 7.300 Ft-ot kell fizetni a magyar és nagyjából 7.900 Ft-ot az előbb említett nyelven kikért példányokért. A cégtörténet úgy 6.100 Ft-ba, a mérleg pedig 5.800 Ft-ba kerül.

Author: administrator