Nagy koncentrációjú széndioxid fürdő

széndioxid fürdő

A CO2 köztudottan hatékonyan javítja a véráramlást. A széndioxid fürdő jelentősen csökkenti az érszűkületben szenvedő betegek tüneteit, javítja az állapotukat, valamint hozzájárul a krónikus szívelégtelenségben szenvedő betegek tüneteinek kezeléséhez. A széndioxid fürdő olyan vizet jelent, amiben szén-dioxid gázt oldottak fel.

Amikor CO2 fürdőt veszünk, apró buborékok jelennek meg a bőrön. A buborékokban lévő széndioxid a bőr pórusain keresztül behatol a kis erekbe, kitágítva azokat és javítva a véráramlást. A CO2-t tartalmazó víz körülbelül háromszor nagyobb véráramlást eredményez a sima vízhez képest. Miután valaki átesett ezen a fajta terápián, azon fog csodálkozni, hogy miért nem próbálta ki hamarabb.

Sokan nemcsak saját maguk alkalmazzák időről-időre, hanem a barátaiknak is ajánlják, hogy megmutassák a lenyűgöző hatást és az ámulatba ejtő eredményt. A széndioxid fürdőről szóló vélemények teljesen megegyeznek: egyesek csodálkoznak a látványos hatásán, mások megköszönik a felgyorsult sebgyógyulást.

Érelmeszesedés kezelése személyre szabott terápiával

Az erek meszesedése napjaink súlyos egészségügyi problémájává vált. Ezért az érelmeszesedés kezelése egyre sürgetőbb feladat az orvostudományban. A betegség általában nem mutat tüneteket addig, amíg egy artéria túlságosan le nem szűkül, vagy a test egy részében a véráramlás nem lassul le.

Ennek eredményeképpen a betegek gyakran nem veszik észre, mindaddig, amíg az érelmeszesedés kezelése már majdhogynem későnek tűnik. Az erek meszesedése lassan fejlődik, és időbe telik, amíg megnyilvánul. Létfontosságúnak tűnik tehát olyan terápiák feltárása, amelyek segíthetnek a véráramlás helyreállításában vagy a szövetek oxigénellátásának növelésében.

A CO2 fürdő hatékonysága azon alapul, hogy a szén-dioxid az erek tágítójaként hat és az alkalmazása során a végtagok véráramlásának jelentős növekedése figyelhető meg. A szén-dioxid értágító hatású. Amikor a beteg lábfürdőt vesz, a buborékok könnyen a szövetek mélyére jutnak, lehetővé téve az oxigén és a tápanyagok bejutását, ami az érelmeszesedés kezelése szempontjából alapvető fontosságú.

Author: seditor