Nem is gondolnád, hogy mi mindenben tud segíteni az Aviva módszer

Aviva torna

Vannak közöttünk olyan személyek, akik fájdalom esetén nem nyúlnak gyógyszerek után, hanem megvárják, hogy a szervezetük leküzdje az adott problémát. Mert igen, a szervezet rendelkezik öngyógyító képességgel, ami előbb vagy utóbb működni is kezd. Az Aviva torna az alhasi izmok, a medence, a gát, a farizmok, a lapockák közötti izmok és a nyak speciális megmozgatásával segíti abban, hogy beinduljanak a test öngyógyító képességei.

Hatásos gyógyírnak bizonyulnak ezek a gyakorlatok sokféle kór megelőzésének vagy megszüntetésének az elérésében. Nőgyógyászati és urológiai betegségek, meddőség kezelésére, hormonális eredetű gondok megoldására, mint amilyen például a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, a rendkívül kellemetlen változókori szimptómák, valamint a súlytöbblet problémájának megoldására ideális.

Ezek a tornagyakorlatok úgy lettek kifejlesztve, hogy a combközéptől a köldökig tartó terület szerveit alaposan megmozgassák, ezáltal serkentsék a vérkeringést, aktiválják a belső elválasztású mirigyeket, mint a pajzsmirigy, a csecsemőmirigy, illetve az agyalapi mirigy. Ez mind elérhető a dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, a kézfejek beszorításával és elernyesztésével, valamint az akupresszúrás pontok aktív masszírozásával. Felvetődik a kérdés, hogy miben különbözik az Aviva torna a PC izmok erősítésétől?

A válasz erre a kérdésre, hogy míg az utóbbi a gátizmok erősítésére koncentrálódik, addig az Aviva gyakorlatok átmozgatják a teljes testet, erősítik az izomzatot a nyaktól egészen a lábujjakig és serkentik a vérkeringést. Ily módon egyszerűen beindulnak az öngyógyító folyamatok a szervezetben és minden tornázás után egyre jobban érezzük magunkat. Gondoljon bele, mennyire kellemetlenek a menstruációs fájdalmak, sok esetben a napi tevékenységünket sem tudjuk elvégezni ezek miatt, viszont jelentősen enyhíthetőek az Aviva torna által. Vagy ott van a rendezetlen ciklus problémája, ami szintén nagyon sok nő életét keseríti meg, de ennek a rendezése is megoldható a gyakorlatokkal.

Author: administrator