Nem szabad kihagyni az irodai szék akciót

irodai szék akció

Egy hosszabb, fárasztóbb, irodában eltöltött nap után, sokan érzik magukat kimerültnek, álmosnak és sokszor kedvtelennek. A legtöbbször ennek az oka az egyik legfőbb irodai eszköz, a szék minőségében keresendő.

Mivel manapság már sok hazai boltban adott az irodai szék akció, ami temérdek termékre vonatkozik, a cégvezetők jól teszik, ha megválnak a régi ülőalkalmatosságoktól és beszerzik a modernebb, ergonomikusabb, komfortosabb darabokat. Egyértelmű, hogy a szék nagy hatást gyakorol az irodai alkalmazottak közérzetére és koncentrációs képességére.

Mivel biztosított az irodai szék akció, a Báthori shopban is, ezért érdemes élni a lehetőséggel. A megfelelő darabok kiválasztásával a fáradtság hamar tovatűnhet. Az irodai szék akció azért is egy remek lehetőség a változásra, mert ugye ez a kellék a számítógép és asztal mellett, az egyik a legfontosabb munkaeszköz.

Egy átlagos, 40 órás munkahetet tekintve az ember akár 1900 órát is ülhet egy évben. Ez egy elképesztő adat. Nem is csoda hát, hogy sokan kapnak az alkalmon, és az irodai szék akció keretein belül megvesznek egy tucat új produktumot, végleg megválva a régi tartozékoktól.

A Báthori garantálni tudja a kuncsaftoknak a Szeged irodabútor megannyi darabját. Ezért azok a menedzserek, cégtulajdonosok, akiknek Szegeden van a vállalatuk, nem tehetik meg, hogy kihagyják ezt a páratlan akciót. Természetesen a Szeged irodabútor kategóriába nem csupán a székek tartoznak, hanem sok minden más is, akárcsak az asztalok, görgős konténerek, szekrények.

Miért éri meg ezt a céget választani? Itt biztosított a nagyon gyors kiszállítás. A normál határidő 12 munkanap. Azonban, ha sürgős esetről van szó, akár 3 munkanapon belül is elkészítik a szakemberek a Szeged irodabútor típust és házhoz is viszik azt. A Báthori mellett szól a saját gyártás is.

A modern gépesítéssel rendelkező újpesti üzemben már rég saját kontroll alá vette a vállalkozás a bútorgyártást. Ezáltal a munkatársak jóval rugalmasabbak és jobban ki tudják szolgálni az igényeket. Ezek mellett az is hatalmas pozitívum, hogy a Szeged irodabútor egyáltalán nem kerül sokba.

Author: administrator