Nem véletlen lett népszerű ez a budapesti barber shop

borbély szalon

Nagyon nem mindegy, hogy amikor kilépsz otthonról, akkor milyen frizurát viselsz. A modern kor társadalmának tagjai, hajlamosak már az első ránézés alapján véleményt formálni arról, hogy milyen ember lehetsz. Bármennyire sajnálatos, de a látszat világát éljük, így amennyiben esélyt szeretnél adni magadnak, akkor bizonyos szintig muszáj beleolvadnod a trendekbe, hogy labdába rúghass. Válassz tehát okosan frizurát és fodrászt egyaránt! Erre van mód Budapesten, ahol nagyon különleges szalonok várják az érdeklődőket.

Már a bejáratnál világos lesz, hogy minek köszönheti a hírnevét ez a borbély szalon . Ha ide ellátogatsz, akkor egy valóságos időutazásban lesz részed. Belépve az ajtón máris az 1920-as évek Amerikája fogad majd. Ez volt a szesztilalom és a gengszterek időszaka. Bármennyire is sötétnek tűnik a korszak, mégis volt benne valami sajátos báj.

Szerencsére itt nem kell félned attól, hogy bántódásod esik, mert maximum a hajadat lövik le, pontosabban szólva be. A barberek mesterien bánnak a pengével. Természetesen itt nem a késre, hanem inkább a borotvára kell gondolni. Természetesen az olló és hajnyíró gépet szintén kiválóan forgatják. Az eredmény ilyen körülmények között csakis tökéletes lehet. A többéves szakmai tapasztalat garantálja, hogy megelégedve szállsz majd ki a székből. A kiszolgálás első osztályú és még ajándékot is kapsz egy pohár Jim Beam formájában.

Persze megeshet, hogy kocsival érkezel, így nem áll módodban fogyasztani az alma, méz és a 6 éves érlelésű Jim Beam Black – Extra Aged változatokból. Ezt meggondolva, lehet jobb inkább gyalog menned. Ha mégsem nyílik erre alkalmad, akkor sem kell száraz torokkal végigülnöd a kezelést, hiszen ebben az esetben egy tea vagy üdítő, netán ásványvíz mellett is dönthetsz. A falról a korabeli fegyverek replikái tekintenek vissza, valamint nagyon látványos és sokat mondó képek. Huppanj le az új séróddal és lőj egy szelfit a géppuskával, amire biztos sok lájk jön majd a közösségi oldalon! Mire vársz még?

Author: administrator