Női trikó különböző szettekhez

női trikó
női trikó
Női trikó

Bár a női gardróbokba egyértelműen kellenek különleges darabok is, a legtöbb esetben úgy érdemes válogatni, hogy az adott ruhaneműket többféle módon és különböző szettekhez is lehessen viselni. Erre remek példa a női trikó, ami azon kívül, hogy télen kiváló aláöltözet, még számtalan más funkcióval is bír.

Például egy sportosabb darab nagyszerűen helytállhat pólóként is egy farmernadrághoz vagy szoknyához. A szatén női trikó modellek pedig az elegánsabb darabokkal is felvehetőek, akár alkalmakra is, mert ugyanazt a hatást fogja kelteni, mint egy pántos blúz. Továbbá, zakó vagy kardigán alá szintén fel lehet venni ezeket, amennyiben hivatalosabb megjelenést szeretne, de nem bírja a meleget.

Tehát jól látható, hogy a női trikó egy igazán praktikus eleme lehet a ruhatárnak, csak meg kell találni a megfelelő stílusú, szabású és anyagból készült változatokat. Ha még nem igazán van ilyesmi a szekrényben, de szívesen kísérletezne, akkor válogasson a www.konkurencia.hu webáruház minőségi és választékos kínálatából!

Author: administrator