Pelenka tároló praktikus kivitelben

pelenka tároló

A pelenkák helyes és higiénikus tárolása éveken át tartó feladat a szülőnek. Amíg a gyermek nem lesz szobatiszta, a pelenka tároló fontos szerepet tölt be. Sokszor megtörténik, hogy azonnal szükség van a pelenkára és a nedvestörlőre, hogy a gyermeket minél hamarabb tisztába lehessen tenni.

Ha ezeknek az eszközöknek megvan a megszokott helyük, akkor nem kell keresgélni a törlőt vagy a popsikrémet és a pelenkát sem kell kihúzogatni, kiráncigálni a csomagolásából. Mivel a pelenka higiéniás eszköz, fontos, hogy olyan helyen legyen, ahol a tisztaságán nem esik csorba. A 3 Sprouts pelenka tároló ideális a krém, popsitörlő, nedves törlőkendő tárolására, mindamellett még a dísze is lesz a szobának. Az aranyos, vidám állatminták a tárolón még otthonosabbá teszik a kisbaba környezetét.

A pelenka tároló merevfalú, így kényelmesen pakolható, fogantyújával pedig magunkkal vihetjük bárhová. Amikor már nem kell pelenkázni a kicsit, tehetünk bele játékokat, zoknikat, kisebb törölközőket és mindenféle apróságot.

Author: seditor