Phlat Ball, ami labda is és frizbi is

phlat ball

A kettő az egyben játékokat mindenki szereti: a gyerekek is és a szülők is. Főleg azokat kedvelik a szülők, amelyek biztonságosak, nem okoznak sérüléseket a használatuk közben. A Phlat Ball pontosan ilyen: kompakt, kettő az egyben és az anyagának köszönhetően nyugodtan lehet dobálni, nem sérülnek meg a használói.

Ha még nem árul el túl sokat a megnevezése, akkor érdemes kicsit közelebbről is megismerkedni vele. Ez a labda ugyanis nem más, mint egy frizbi vagy éppen fordítva. A Phlat Ball ugyanis összenyomva frizbi, repülés közben pedig átalakul labdává. Remek szabadidős sportolási tevékenység, amit akár többen is használhatnak. A játékostársak a használata közben nagyokat nevetnek és közben rengeteget mozognak. Ideális ez a szabadtéri játék, ami ráadásul több változatban is megvásárolható.

A jatekotthon.hu webáruházban a Phlat Ball ufós, színváltós és neonos változatban is megrendelhető különböző színben és méretben. A szárazföldön és a vízben is nagyokat lehet vele játszani, hiszen a koronglabda remek szórakozás lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Author: administrator