Piros pénztárca RF védelemmel

piros pénztárca

A színe kihívó és minden körülmények között felettébb trendi, főleg a téli hónapok alkalmával. A piros pénztárca azonnal felhívja magára a figyelmet, mivel egy rendkívül elegáns kiegészítőnek számít.

Természetesen önmagában a szín nem lenne elég. Az anyaghasználat és a kialakítás legalább ennyire fontos. Mit sem érne a piros pénztárca, hogyha nem lenne olyan praktikus, mint az Alessandro Paoli RF modellek! Sajnos az adatlopás egyre elterjedtebb bűncselekmény, ezért ez a fajta piros pénztárca RF védelemmel lett ellátva.

A kisebb méretű, patent fedeles modell kis helyen is elfér. Nem kell feltétlenül táskában tárolni, hiszen a nadrág vagy kabátzsebből sem türemkedik ki ormótlanul.

A piros pénztárcák mellett található részletes leírás segítségével kiválaszthatjuk az ideális változatot, elvégre nem mindegy, hogy miként nyílik és hány zsebbel rendelkezik az adott modell és a kártyahelyek számának is döntő jelentősége lehet bizonyos esetekben. A lakk marhabőr egyedi megjelenést kölcsönöz ezeknek a modelleknek.

Author: administrator