Praktikus és speciális gamer bögre

gamer bögre

Valószínűleg mindenkinek van egy olyan ismerőse, akit nem lehet úgymond kirobbantani sem a játékgép elől. Ezeket az ismerőseinket nem túl nehéz meglepni olyasvalamivel, amit szeretnek. Egy gamer bögre erősíti a játékélményt számukra, ezért biztosan imádni fogják. Egy ilyen csésze füle erősen hasonlít a játékkonzolra, amiért akkor is vinni fogják magukkal mindenhová, ha épp nem játszanak.

Csak kézbe fogják, érzik az ujjuk alatt a gombokat és emlékezteti őket a kedvenc játékukra. A gamer bögre elérhető több méretben és színben, emellett, ráadásul az alján olvashatóvá válik a „game over” felirat, miután kiürült.

Ha ezt a feliratot este látják meg, akkor tudni fogják, hogy aznapra ideje végezni a játékkal és ágyba bújni, ha pedig reggel, akkor irány a munkahely vagy az iskola. Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, bármelyik nemet meglephetjük egy ilyennel, szülinapra, karácsonyra, mert az öröm garantálva van! Egy igazi játékimádó lakásában a gamer bögre helye ott van a konyhai polcon, elérhető közelségben.

Author: seditor