Praktikus választás a mozgásérzékelős izzó

mozgásérzékelős izzó

A LED technológia már önmagában lenyűgözőnek számít. Arról nem is beszélve, amikor egy izzó praktikus extrákkal van felszerelve. Például változtathatja a színét, amivel különleges hangulatot teremthetünk az adott helyiségben és dizájn szempontjából is remek megoldás.

A mozgásérzékelős izzó szintén nagyon keresettnek számít manapság. Kültéren és beltéren egyaránt előnyös az alkalmazása. Hogyha valamilyen mozgást érzékel az udvaron, azonnal felkapcsol.

Ez sok esetben elriaszthatja az illetéktelen behatolókat. A mozgásérzékelős izzó például a pincében is hasznos lehet. Nem kell keresgélnünk a kapcsolót, mert automatikusan bekapcsol, amint az érzékelő hatáskörébe kerülünk. Lépcsőházakban, raktárhelyiségekben kiemelkedően energiatakarékos megoldás.

Az izzók így nem fognak egész éjszaka világítani. Ez nemcsak az energiahatékonyság miatt előnyös, hanem jó hatással van a mozgásérzékelős izzó élettartamára is. Bizonyos változatok szabályozható időzítővel vannak ellátva. Így az igényekhez megfelelően beállítható, hogy mennyi ideig világítsanak.

Author: administrator